Klantenservice en veelgestelde vragen

Algemeen

Een vloerkleed op maat is een vloerkleed die afwijkt van de standaard afmetingen. Bij een vloerkleed op maat kun je de lengte van het kleed zelf bepalen. Wij snijden het vloerkleed vervolgens op de opgegeven lengte. Een vloerkleed op maat past altijd perfect en is nooit te groot of te klein. 

Je kunt van alle vloerkleden een proefstaaltje opvragen. 

Je vloerkleed blijft altijd netjes liggen met een antislip mat. Je kunt, tegen meerprijs, altijd een antislip mat bijbestellen

Aangezien een buitenkleed gemaakt is van materialen die geen vocht opnemen, kun je het buitenkleed in principe altijd buiten laten liggen. Gedurende extreme regenbuien of vrieskou doe je er echter wel verstandig aan het buitenkleed tijdelijk naar binnen te halen. Dit zal er namelijk voor zorgen dat jouw sfeervolle buitenkleed nóg langer meegaat.
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Alle vloerkleden in onze collectie buitenkleden zijn geschikt voor buitengebruik. De kleden zijn gemaakt van waterafstotende materialen, waardoor ze in principe het hele jaar door buiten kunnen liggen.

Bestellen

Nee, dit is niet verplicht. Je kan een bestelling plaatsen zonder een account aan te maken.
Ja, je ontvangt per e-mail een bevestiging van je bestelling.
Wanneer je een bestelling bij ons geplaatst hebt en deze achteraf nog wilt wijzigen, is dit in sommige gevallen mogelijk. Neem dan zo snel mogelijk contact met ons op en wij doen ons uiterste best om je bestelling nog aan te passen. Mocht je bestelling al verzonden zijn, is het aanpassen van de order helaas niet meer mogelijk.

Verzending

Jouw vloerkleed op maat wordt normaliter binnen 10 werkdagen afgeleverd. In sommige gevallen geldt een aangepaste levertijd. We zullen je hier altijd over informeren.  

Wij rekenen geen verzendkosten.

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Retourneren

Het is niet mogelijk om je op maat gemaakte vloerkleed retour te sturen. Ben je om één of andere reden toch niet tevreden over je vloerkleed op maat, dan horen wij dat graag. Neem gerust contact met ons op en samen bedenken we een passende oplossing.

Je hebt het recht jouw bestelling van pasklare vloerkleden tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. Meer informatie vind je op onze pagina retourneren.

Voer een zoekopdracht in