Levertijd en verzendkosten

Levertijden

Voor vloerkleden op maat
Wij houden er niet van om beloftes te doen die we niet na kunnen komen. Daarom garanderen wij (wellicht helaas) niet ‘vandaag besteld, morgen in huis’. Wij doen echter wel ons uiterste best om je vloerkleed zo snel mogelijk te leveren. Wij proberen je vloerkleed op maat binnen 10 werkdagen bij je te bezorgen. Soms komt het echter voor dat dit het iets langer duurt, maar in dat geval stellen wij je hier tijdig van op de hoogte. Heb je je vloerkleden om een speciale reden heel snel nodig? Neem dan gerust contact met ons op via 038 303 16 29 of klantenservice@vloerkleedaanhuis.nl. We kijken graag met je naar de mogelijkheden.

Bezorging

Nadat we je vloerkleed op maat gemaakt en gecontroleerd hebben, dragen wij je bestelling over aan onze eigen transporteur CTS Transport. Nadat je vloerkleed aan hen is overgedragen, ontvang je een link via de mail waarmee je jouw bestelling kunt volgen. Mocht je vragen over de levering van je op maat gemaakte vloerkleed hebben, dan kun je contact opnemen met CTS Transport.

Belangrijk om te weten is dat vloerkleden die op vrijdag verzonden worden, normaliter op zijn vroegst maandag geleverd worden. Mocht je graag zaterdag jouw vloerkleed willen ontvangen, neem dan contact met ons op zodat we samen naar een oplossing kunnen zoeken.

Bezorgkosten

Wij rekenen geen verzendkosten.

Heb je nog andere vragen over onze verzending of levertijden, neem dan gerust contact met ons op via klantenservice@vloerkleedaanhuis.nl of telefonisch via 038 303 16 29.

Voer een zoekopdracht in