Over vloerkleedaanhuis.nl

Voor elke ruimte een passend vloerkleed.

Je hebt in je huis verschillende plekken waar je even wilt ontspannen. Een fijn vloerkleed mag hierbij niet ontbreken! Je weet wel; zo’n lekker zacht vloerkleed, waar je eigenlijk wel overheen moet lopen. Een belangrijke voorwaarde van een vloerkleed is dat het precies past daar waar je het wilt hebben. En liever niet net iets te groot of juist te klein. En het vloerkleed moet natuurlijk ook passen bij de sfeer van de rest van je woning! Wij zijn dé op maat vloerkledenspecialist met een ruim assortiment vloerkleden. Kies eenvoudig het vloerkleed die jij wilt. Voer jouw ideale afmeting in en voor je het weet ligt je vloerkleed op maat bij je thuis! 

Met een mooi vloerkleed creëer jij precies de sfeer die je wilt hebben. Met onze vloerkleden op maat hebben wij voor iedere (huis)kamer een oplossing. Ook voor die van jou! 

Het juiste vloerkleed voor jouw huis

Geen huis is hetzelfde. Om te zorgen dat je bij ons precies het vloerkleed vindt die jij zoekt, kun je helemaal zelf de maat bepalen. Bekijk ons assortiment vloerkleden op maat of ronde vloerkleden. Neem gerust contact met ons op via de chat, via klantenservice@vloerkleedaanhuis.nl of bel 038 303 16 29 voor meer informatie en alle mogelijkheden.

Ons verhaal

Vloerkleedaanhuis.nl is opgericht door de tweelingbroers Gooswijn en Jan Steven Visscher. Al op jonge leeftijd waren ze in hun woonplaats Genemuiden actief in de tapijtbranche. Nu is Genemuiden ook wel dé plek bij uitstek als het gaat om tapijt; want de meer dan de helft van de Nederlandse willen en nylon vloerbedekking wordt hier geproduceerd. Daarom wordt Genemuiden ook wel de tapijtstad van Europa genoemd. Wat de tapijtbranche zo mooi maakt is dat ontwikkelingen en trends elkaar in rap tempo opvolgen. Er wordt tegenwoordig veel tijd besteed aan technologische ontwikkelingen. Daarnaast wordt meer en meer gekeken naar de gezondheids- ecologische aspecten, waardoor vloerbedekking voor een steeds bredere doelgroep ingezet kan worden. En zeg nou zelf; er is toch niets zo comfortabel als een heerlijk zacht tapijt! 

Waarom doen wij wat we doen? Tja…Deze vraag stellen wij onszelf regelmatig. Het antwoord is eigenlijk heel eenvoudig en vanzelfsprekend: Wij willen in de online wereld jou bedienen op de wijze zoals je het vroeger in echte winkels gewend was. Persoonlijk contact, snelle service en eerlijk advies. Dit is wat wij maatwerk noemen!

Onze geschiedenis

In 2020 ontstond het idee om naast een webshop in deurmatten ook een webshop in vloerkleden op maat op te starten. Eind dat jaar werd gestart met de bouw van de website.

Februari 2021 is het zover; de nieuwe webshop vloerkleedaanhuis.nl wordt gelanceerd. Klanten kunnen een vloerkleed op maat samenstellen en kiezen voor ronde en rechthoekige vloerkleden.  

Jan-Steven

Gooswijn

De gezichten achter vloerkleedaanhuis

Ben je benieuwd welke gezichten er achter vloerkleedaanhuis zitten? Wij stellen ons graag aan je voor. Als je contact met vloerkleedaanhuis opneemt, krijg je altijd met Gooswijn of Jan Steven te maken. Je hebt een vast contactpersoon, zodat je niet van het figuurlijke kastje naar de muur wordt gestuurd. Wel net zo duidelijk toch?

Voer een zoekopdracht in